Contact & openingstijden ▼
Laatst aangepast op: 24-02-2021

Gietijzeren radiatoren

Gietijzeren radiatoren zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. Op onze website treft u een groot aanbod van gietijzeren radiatoren aan. De radiatoren kunnen onder andere onderscheiden worden door Art nouveau en Art deco radiatoren. De Art nouveau radiatoren kunt u herkennen door krul- of bloem motieven, de Art deco radiatoren daarentegen hebben een strakkere uitstraling. We hebben ook de jaren 20 strakke kolomradiatoren, ledenradiatoren in ons assortiment. Het Oude Huis levert bijpassende radiatorkranen met een mooie oude look. Replica hendelkraansets en kraanset met een zwarte draaiknop en een gedecoreerde bloem kraanset.

Assortiment radiatoren

Ons assortiment is zeer divers. We hebben hollandse radiatoren, Engelse radiatoren, Amerikaanse Radiatoren, Franse radiatoren, Belgische radiatoren. Ze hebben allen een klassieke uitstraling en een ouderwetse look.

Radiatoren met een oude antieke uitstraling

Oude, antieke verwarmingen geven uw interieur een heel andere uitstraling. De ledenradiatoren, en kolomradiatoren kunt u in ons assortiment terugvinden. Bekijk onze website voor meer informatie.

Verwarming

Radiatoren geven uw woning warmte en geven een unieke uitstraling. De oude antieke radiatoren van Het oude huis zijn eigenlijk meubelstukken in uw woning. We hebben een radiator met warmhoudkast, bordenwarmer, maar ook een unieke Amerikaanse wandradiator. Verwarming in uw woning is afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een unieke bloemetjesradiator, jaren-20 radiator en andere unieke modellen. Bekijk ons assortiment of kom vrijblijvend langs.

Ouderwetse radiatoren

De radiatoren die we in ons assortiment hebben, kenmerken zich door een ouderwetse nostalgische uitstraling. De radiatoren hebben allen unieke details. De radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Ook hebben we enkele speciale modellen verkrijgbaar, zodat er voor elke ruimte een passende oplossing is.

Jaren-20 radiator

De jaren-20 radiator kenmerkt zich door de strakke uitstraling. De radiatoren die vroeger zichtbaar waren in scholen, zijn ook nu nog verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod radiatoren op onze website.

Nostalgische radiatoren